Regal pel teu paladar

- SOBRE NOSALTRES -

Com sorgeix el projecte                    ?

 

Un Jove ambiciós i aficionat a la cuina de casa nostra, un dia decideix llençar-se a la piscina i iniciar un camí dins el món de la gastronomia fruit dels seus coneixements que ha adquirit dels seus familiars i amics .

 

 

Perquè croquetes?

 

En el món de la cuina, amb una petita base i una mica d’imaginació el resultat pot ser sorprenent tan pel cuiner com pels que ho degusten. Tinc la sort de tenir excel·lents cuiners dins la família i es per això que un dia trastejant per la cuina, vaig pensar en transformar aquell plat tan preuat  de diumenge en un format de croqueta i en una mossegada, poder posar-te la cassola a la boca.

Les croquetes han estat sempre presents a les cases de tots nosaltres i com a amant de la cuina, l’ objectiu és fer sentir i transmetre en aquest petit format  totalment artesanal i de màxima qualitat, un plaer pel teu paladar  i  satisfer els desitjos de tots  aquells consumidors que valorem i estimem la cuina mediterrània, especialment de la nostra terra.

La nostra filosofia..

Des del primer moment, hem tingut un gran respecte i disciplina dins la cuina alhora de manipular els aliments, tenint cura de tots i cadascún dels procediments: comprobació de l'estat dels productes en el moment que els recepcionem, d'emmagatzematge, neteja, higiene del material i personal, envasament i conservació de les croquetes una vegada ja el.laborades etc.

Els nostres productes són  100 % naturals , no incorporem cap tipus de conservant ni additiu alimentari, es per això que una vegada finalitzat el procés de elaboració, envasem i conservem a una temperatura de -28ºC.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now